LR Stud!

Hejsan!

Denna helgen har jag varit på studerandefacklig grundkurs för Lärarnas Riksförbunds studerandeförening;    
LR Stud. Det har vart kanonkul! Nästa helg ska jag på ordförandekurs!!

Jag och Catrin ska åka till Rom i juni. Det ni! 10 dagar ska vi vara där. Äntligen är det bokat.


Min dator har gått sönder, det är jag väldigt ledsen för.

Om en vecka ska jag ut på vfu. Det ser jag fram emot!

Om två veckor ska jag på Blå del, sista delen i en scoutledarutbildning jag började i somras. Vi ska ut på en hajk hemma i Dalsland. Det kommer bli underbart kul tror jag! Bara vädret håller i sig så det är varmt och skönt. Då blir det årets första dopp i Ragnerudssjön!

Nu ska jag snart traska bort till centralstationen och åka X2000 tillbaka till Karlstad. Det har jag aldrig gjort förut, så det blir en liten upplevelse :)

Ha det bra, gott folk!

Mitt nya liv

Mitt nya liv är här med den nya kursen! Härligt! I torsdags hade vi äntligen kursavslutning på vår jobbiga historia&religionskurs. Jag och mina kära vänner Angelica, Jennie och Duvan spelade upp en snygg showteater om ...NÄCKEN! Vi var bäst, även fast min hand skakade grymt mycket om micken när jag skulle ha SOFIAS SHOW! Jaja. Skönt var det att det var över. Idag hämtade jag ut mina tentor och det gick över förväntan! Bästa tänkbara betyg :) Inte för att det spelar någon roll i det stora hela om jag får G eller VG, men känns ändå väldigt kul att jag klarade just den här svåra kursen extra bra!

Nu har en ny kurs börjat och återigen läser jag om barns språkutveckling, lekar, metodik, pedagogik m.m. Återigen har vi ett lagom slappt schema med relativt kul läsning däremellan och en ganska så lång praktikperiod som börjar om några veckor. Dessutom är våren ganska så mycket här och livet känns ganska bra.

Jag har tagit beslutet att jag ska byta lägenhet i sommar. Jag har fortfarande ångest över beslutet men nu är det ändå gjort och jag tror att det kommer bli bra. Den där helgen som jag hade beslutsångest över har precis passerat och den blev väldigt bra. Jag var på fest här i Karlstad, på årsmöte i Bengtsfors, musikal i Vänersborg, tipspromenad i Rostock, födelsedagskalas i Mellerud och sen skogsrunda tillbaka här i Karlstad. (Ja, jag reser väldigt mycket under mina helger). Nu har jag bestlutångest över andra saker, men just för tillfället mår jag väldigt bra och då har jag liksom en inställning till att det nog blir bra vilket beslut jag än fattar. Dessutom är det ju trots allt mest småsaker jag har beslutsångest över, så varför lägga ner en massa energi på att tänka på det?! (Om det ändå alltid var så här lätt att övertyga sig själv!!)

Jag har inte träffat Jim på allt för länge vilket vissa stunder känns väldigt jobbigt. Men så ringer han och är så söt så jag bara inser att vad spelar det för roll om vi ses idag eller om det dröjer en vecka till... han finns kvar i vilket fall och det kommer vara så himla skönt att se honom när det än sker!! Jag längtar efter att se honom på ett bra sätt. Med glädje istället för att vara ledsen över att det kanske dröjer.

Nu ska jag fortsätta läsa Lek med språket. Ikväll ska jag grilla med mina tjejer här i Karlstad: Duvan, Jennie, Angelica. Toppen!