Söndag vecka 8 har nått sitt slut.



Bara två veckor kvar på den här (jäkla) kursen. Sen är det bara 10 veckor kvar till sommarlovet :)

Den här helgen har jag varit kvar i Karlstad och haft besök av mina två systrar. Vi har käkat god mat, myst framför teven, vart på promenad, shoppat, flummat och låtsasbråkat och massa mer sånt där som man bara kan göra med sina systrar. Guud, vad skönt det är att bara umgås med såna ibland. Såna som känner en utan och innan. Tack och lov att jag har två underbara systrar! Dem kan ingen ersätta! Jag tyckte det var dags att bara vi tre sågs och umgicks. Jag vet ärligt talat inte när vi tre sågs ensamma senast utan att någon pojkvän eller nån annan var med. Inte har det skett det senaste året iaf!

Jag har ständigt beslutsångest. Över små och lite större saker. Vilken mat jag ska laga, om jag ska gå och träna eller inte, vilka skor jag ska köpa osv... Men mest just nu har jag beslutsångest över ifall jag ska flytta eller inte, ifall jag ska säga upp mina telefon-och bredbandsabbonemang under sommaren eller inte och över vad jag ska göra helgen om två veckor: Fest i Karlstad? Begravning i Göteborg? Årsmöte i Bengtsfors? Årsmöte i Karlstad? Morfars födelsedagskalas i Mellerud? Hem (=Ed)? Eller bara vara kvar här? Eller ska jag kanske dra till Catrin i Göteborg eller till Madde i Stockholm?! Vad sjutton ska det vara så svårt att bestämma sig för egentligen? Varför kan jag inte bara komma på vad jag vill?!

Well, well, bäst att dyka ner i böckerna en stund igen! 

//Sofia 

Massage, shopping, födelsedagskalas, bio och TENTA

Imorrn ska jag ta tåget till Göteborg och möta min Jim. Vi ska shoppa kläder till honom!! Det har inte hänt sen vi var nere en gång i Göteborg för drygt två år sen, så det här är ganska unikt. Ett par jeans ska jag lyckas köpa till honom iaf. Det är målet. En hel del annat kan också behövas, men allt utöver jeansen är bara ett plus.

Fast före jag åker till Göteborg ska jag åka till Mellerud och få massage. Gud, vad skönt!! Det kan min nacke verkligen behöva! Jag har varit allt för dålig på att slappna av de senaste veckorna!

På söndag ska mamma och pappa komma på lite födelsedagsmiddag och på måndag, på min födelsedag, ska jag skriva typ världens svåraste tenta. Usch. Jag är väldigt orolig... Men....jag kan ju inte göra mer än mitt bästa! På kvällen ska jag i alla fall fira min födelsedag lite med att gå på bio har jag tänkt. Det är filmfestival i Ed nu, så då går det film till och med på måndagkvällen!!

Nu är jag hemma hos mamma och pappa och det är skönt att vara. Blir inte så hemskt ofta... Ska strax gå och lägga mig, för under natten som gick var jag uppe alldeles för sent. Mina knäppa (och underbara) kompisar lyckades dra med mig ut på krogen... Inte alls vad som var tänkt, men kul var det!!

Ha det bra, gott folk!
Kram Sofia