Kära nån?

Jag skakar i hela kroppen. (På riktigt alltså.) Och jag har en stor klump i magen som värker. Det blir inget kaffe för mig denna veckan iaf. Inga fler magsår här, tack!

 O-R-O stavas det. På något sätt. Alltså, så farligt är det ju inte egentligen. Men ändå reagerar min kropp så starkt!



Denna jäkla tentan. Också jobbet. Jobben. Allt jobb. Och skolan. Kanske mest av allt skolan. Kära nån! Vad ska jag göra? Alltså inte med tentan och jobben och skolan. Det vet jag redan. Det finns egentligen ingenting att oroa sig över. Ingen beslutsångest just nu. Allt är redan bestämt och jag vet vad som måste göras. Och det kommer troligen gå väldigt bra dessutom. Men vad ska jag göra med min kropp när den inte håller med min mun om att jag mår bra?

Tur

Alltså...egentligen känns allt ganska jobbigt just för tillfället som jag skrev om igår... På grund av den här himla uppsatsen som måste skrivas. Men idag har flera bra saker hänt, så nu tänker jag berätta om dem! För man måste ju försöka att mest tänka på det bra som trots allt händer, även om det inte är så märkvärdiga saker! Det är ju bättre att förstora upp det som är bra än det som är dåligt! Och en hel massa pengar har jag tjänat just idag också... eller sparat eller hur man nu ska se det.


  • Jag fick tag på den sista boken till min kurs. De ringde från Kronoparkens bibliotek och sa att de reserverat den åt mig, så det var bara att komma o hämta. Det var så längesen jag reserverade den där, så det hade jag totalt glömt bort och ställt in mig på att klara mig utan den boken! Mer läsning visserligen, men ändå...jag har inte behövt köpa en enda bok den här kursen heller! Det är nåt att glädjas över. Tänk vad mycket pengar jag sparat!

  • Äntligen ringde Carina om rätt dag! Carina är en av dem som varje vecka ringer och frågar mig om jag inte kan komma och jobba...och det var väldigt längesen jag hade möjlighet att tacka ja. Men nu kunde jag! Så jag ska jobba 9 timmar som personlig assistent på lördag. Halvroligt, men vadå...jag har för mig det är storhelg vid pingst så då tjänar jag 186 kr i timmen + semesterersättning. Det blir faktiskt några kronor på 9 timmar! Och pengar är precis vad jag önskar mig just nu!

  • De ringde från Elgiganten och meddelande att  lagningen av min dator gick på garantin!!! När jag lämnade in den för drygt en månad sen så fick jag det mycket negativa beskedet att det troligen var moderkortet det var fel på och kostade ca.5000:- att laga. Så mycket är ju knappt datorn värd så då hade jag varit tvungen att köpa en helt ny dator innan höstterminens början. Mycket surt hade det vart! Men nu har jag alltså fått den lagad!! Ev.får jag väl betala nån kontrollavgift på ca.500:-, men det är ju ingenting mot de 5000:- det hade kunnat bli! Gud, vilken tur!!

  • Mamma och pappa har helt spontant fått för sig att köpa en ny säng och ringde och frågade om jag & Jim ville ha deras gamla. Den är inte supersnygg, men våran är superduperful och dessutom bara 140 cm bred, så jag tror det kan bli bra ändå. Så kan vi vänta ytterligare ett par år med att köpa ny dubbelsäng då. Gött!!
     

  • Jag ska få Angelicas micro, för hon har köpt en ny! Det fick jag visserligen inte reda på idag, men måste ändå passa på att berätta det här nu. 

  • Som final på alla bra saker så måste jag berätta att jag faktiskt kommit igång lite lite med min uppsats. Jag tror faktiskt att jag vet vad jag vill skriva om nu. Hur jag ska få ihop 10 sidor och få med all litteratur och sådär, det känns lika svårt som vanligt. Men jag tror att det trots allt kommer lösa sig till slut, det brukar det ju göra.



Jag är väldigt sugen på att baka. Undrar om jag ska ta o göra det imorrn istället för att plugga...


Tillbaka i Karlstad en liten stund


Fyra veckors vfu gick fort, som alltid. Det var skönt att vara hemma några veckor, verkligen! Jag hade inte den minsta lust att åka tillbaka till Karlstad just nu måste jag erkänna. Mest är det ju för att jag här, tillbaka i Karlstad, måste skriva en 10-sidors uppsats. Det känns riktigt jobbigt med tanke på att jag ännu inte har en aning om vad jag ska skriva om och den ska vara inne om en och en halv vecka. Under den här tiden måste jag också läsa böckerna jag ska skriva om. Vi har även ett antal lektioner som jag troligtsvis kommer vara duktig och gå på.

Så...de här två veckorna känns aningen jobbiga... men sen är det min systers student och strax därefter åker jag och Catrin till Rom. WOHO!! 10 dagar ska tillbringas där! Det kommer bli toppen tror jag!

Sen är det midsommar och efter det väntar 8 härligt intensiva veckor med jobb jobb och jobb. Mest inom LSS
hoppas jag. Men kanske lite inom skolan också och självklart en hel del på gården. Traktorn kommer nog köras ett antal gånger fram och tillbaka över åkrarna också denna sommar. Hellre det än bära hö...vilket jag i och för sig inte heller lär komma undan. Men...jaja...sånt är livet som bonnfru, som Jim säger.

Kristi Himmelfärdshelgen spenderade jag förresten i Örebro på SMU:s riksmöte. Det var spännande. Jag bodde hos Lina. Lärde känna ett par av hennes kompisar och umgicks med Camilla och My m.fl. Sen kom Monica på lördagen, superkul att se henne igen!

Dags att plugga lite kanske.
Ha det gott!