Africa?



Tanzania?

Let's hope so. I really do hope that that's where I am in 2 weeks.



South Africa?

Maybe... It would be really exciting, but is it worth it...?

Längtan till en annan tid, en annan plats...


Allt blir inte alltid som man tänkt sig. Ikväll fick jag ännu ett bevis på det. Men tack gode Gud att jag har Jim som kan få mig att tänka lite positivt. Hela världen går ju faktiskt inte under för att en sak går fel, även om det känns så just för stunden. Det är bara att komma igen, som dom säger... Man får misslyckas och försöka en gång till! (Det här är betydligt lättare att säga till andra, tycker jag, än att övertyga sig själv om. Jag vill inte misslyckas, och vill inte acceptera att jag har gjort det. Men det måste jag ju. Och jag får inte ge upp bara för det!!)

Jag hade inte tänkt åka hem i helgen av många olika anledningar men Gud vad glad jag är att jag gjorde det. Jag längtade så mycket efter Jim och det var så underbart att få se honom! Ingen i världen kan få mig att må så bra som han kan. Han är bäst!

Lussekattsbak och dans m.m. med Jennie, Duvan o Angelica idag. Mysigt! Känns inte riktigt som första advent, men almanackan säger ju faktiskt att det bara är 22 dagar kvar till julafton, och 29 dagar kvar av det här året. Märkligt...

Åh, herregud vad trött jag är. När ska det gå över?




Blir det nån semester, tro?