2 månader senare...

De senaste 2 månaderna har bestått av jobb, jobb och mera jobb. typ. Men det har varit ganska trevligt för det mesta! Nu har jag bara en natt kvar att jobba och sen ska jag åka till Karlstad så fort jag orkar. (helst imorrn alltså)

I helgen är det fadderhäng inför nollningen och kick-off med LR som gäller. Måndag rekrytering och nollningsstart. Sen, på tisdag har jag kursstart och börjar min bus-kurs. (Barn och Ungdomar i Samhället). På fredag kväll och lördag om en vecka har jag kursintroduktion för engelskakursen jag ska läsa på distans... Har redan börjat läsa en av böckerna från den kurslistan; Harry Potter and the Philosopher's Stone. Den är bättre än jag någonsin hade kunnat tänka mig!! Jag har aldrig sett nån av filmerna eller nånting, så jag tycker det är superspännande! Ska försöka läsa ut den inatt på jobbet...då har jag ändå inget annat för mig (guuud, vad trist det är att sitta ensam på ett gruppboende där ingenting händer på natten och försöka hålla sig vaken i 10 timmar!!)

Japp. Karlstad då...det känns sådär. Det ska bli kul att komma upp imorrn, det tycker jag faktiskt... Jag längtar efter att träffa alla kompisar, festa, få snygga till i min nya lägenhet, gå o shoppa i stan, komma igång o träna igen m.m. Men alltså...plugget känns ganska segt måste jag erkänna. Jag hade bra mycket hellre stannat kvar här hemma  och jobbat ett tag till om jag fått välja... Men nu är det ju tyvärr inte riktigt så enkelt. Jag ska plugga 150 % hela detta läsåret och det ska jag bannemej klara av!! Om jag så verkligen måste plugga 60 timmar i veckan som universitetet menar att jag borde. Jag har väldigt svårt att tro att det kommer bli såå mycket, men jag är ändå beredd att satsa det mesta för att klara av det här året även om det blir tufft. Men jag ska ha jäkligt kul det här året i Karlstad också, det får inte glömmas bort!!

Nu måste jag gå och sova några timmar så jag orkar med natten som väntar...
Ha det bra, gott folk!
Sofia