Födelsedag!

Jag hade en superbra födelsedag igår!
Var massa folk som hörde av sig via sms, telefon, internet, vykort osv. Vad glad man blir!

Dessutom hade jag den stora äran att bjuda 7 personer på födelsedagskalas. (Vid två tillfällen). Först var älskade Jim här i sällskap av min mor och hans mor. Senare på kvällen kom vännerna Jennie, Angelica och Kristina. Väldigt trevligt var det med mycket skratt o stoj! Och massa goda rulltårtsbakelser för min del som fick fika två gånger :)

Jag fick paket också! Bland annat ett monopolspel och ett annat sällskapsspel, choklad, presentkort och en finfin kokbok!

Så var man 22 år då! Inte så himla lastgammalt va? Men ändå, ett år äldre. Gud, vad tiden går fort! Nu har jag sagt upp min lägenhet och det börjar bli ganska hög tid att fundera ut om vad jag ska skriva mitt examensarbete... Kan inte fatta att jag strac är färdig lärare. Knäppt. Men kul!

Snart påsk! Hoppas ni får en GLAD sådan!
Kram Sofia

LR Stud, i mitt hjärta.

Tidig fredagmorgon till sen söndagkväll tillbringades i Linköping, konvent med LR Stud. Fredagen innehöll bland annat god mjukglass och besvikelse i form av inställd LISTEN-konferens på Island i sommar. Lördagen innehöll långa diskussioner (där till och med jag vågade mig upp i talarstolen) och mycket underhållande festkväll. Söndagen innehöll stressiga förhandlingar och ett spännande CS-val.

Idag har jag pluggat. Inte så mycket som jag borde gjort, naturligtsvis, det gör jag aldrig. Men lite i alla fall. Lite är bättre än inget! Ska strax iväg till universitetet och dansa Lindy Hop. Ojojoj, hur ska detta gå?!

Senare ikväll dyker min älskade Jim upp här i Karlstad, för att jag ska slippa vakna ensam på födelsedagens morgon. Han är så söt! Imorrn blir det så kalas med älsklingen, mor, svärmor och vänner (fast inte alla samtidigt).

Påsklov snart! Jag ska sova hemma i 2 hela veckor! Helt otroligt underbart skönt ska det bli! Ska dock åka till Karlstad och skriva två tentor under den tiden, men ändock. Sova hemma i dubbelsängen är alltid skönt!


AH! Jag har visst glömt bort att baka! oops! Skynda skynda Sofia!


När börjar livet så som det ska vara?

Söndag igen.
Denna veckan har min älskade verkligen lyst med sin frånvaro. Jag har saknat honom värre än vanligt och det har varit jobbigt! Nu har jag varit hemma (eller iaf i Dalsland) sen i torsdag kväll, men har inte sett Jim själv mer än ett par minuter.

Fredagen spenderade jag på jobb och sen med mamma och pappa och vänner i kyrkan i Mellerud. Stannade hos mamma och pappa till sen lördag eftermiddag. Mamma fick med mig på Friskis & Svettis, så idag har jag träningsvärk i hela kroppen! Men kul var det! Igår kväll var jag och Jim hos fantastiska vännerna Maria & Christer med världens charmigaste barn; Simon, Oskar och Alice. Vi käkade tacos, spelade dataspel, busade, kollade på melodifestivalen, mumsade kladdkaka och massa godis m.m. Härlig kväll!

Idag har jag pluggat lite, skrivit en låtsasansökan om ett jobb på engelska. Solen skiner så snart är det dags för en promenad med Nanook!

By the way...har jag sagt att jag ska till Island i sommar? 5-13 aug blir det iaf. Först konferens och sen roadtrip med Anna och Catrin! Kommer bli kanon!