Besök

Besök är alltid trevligt!
Catrin dök faktiskt upp till slut, även fast jag tvivlade ett tag där. Klockan halv ett anlände hon i buss till Karlstad, enbart 4 och en halv timma för sent. Då fick vi såklart vänta en tag i stan innan nästa buss gick hem till mig och sen fick vi traska en bit, men klockan halv två var vi hemma :) Och efter det var helgen trevlig!

Catrin lämnade mig på söndagen, men redan på måndagen fick jag nytt besök, av lillsyrran denna gången. Underbara, älskade. Jag undrar när hon ska bli vuxen? (Vad nu kriterierna är för det...?) Men vet inte om det är vuxen hon strävar efter att bli... Hon är en sån där som sätter sig själv i lite kniviga situationer ibland, men för det mesta brukar hon lösa dem ganska bra, hoppas så även denna gången. Att hon kommer på vad som är bra alltså.

Jag fick VG på min grammatiktenta! Skönt att ha det på en delkurs i engelskan, lär säkert bli den enda, men skitsamma, jag är görglad!


Idag har vart en ganska dålig dag, vädret är piss och jag har haft ont i magen över tjafs som är i skolan.
Anyway, morgondagen blir nog bättre.

Tristess!

Ah, jag håller typ på att dööö av tristess just nu!!
Just nu skulle jag möta Catrin på järnvägsstationen här i Karlstad, men hon är kvar i Öxnered!! Det är hur många mil som helst bort. Och där har hon suttit i snart 2 timmar!!! Stackars Catrin! Och nästan lika synd om mig som sitter här och desperat väntar! Varför skulle det bli storm just idag?!

:(

Jag vill att hon kommer snart!

:(

Sommarlov snart?


Yes, det känns faktiskt så!

Vid årsskiftet fick jag känna på en del värme och sol och då inbillade man sig faktiskt att det skulle vara sommar i Sverige också när man kom hem. Verkligheten slog en dock ganska hastigt när planet landade på Arlanda den 7 januari; slask och snålblåst. Inget vidare faktiskt!

Nu däremot har jag börjat vänja mig och är lika glad som alla andra frusna svenskar när solen väl kikar fram en liten stund. Det har ju faktiskt varit några riktigt fina dagar i år, sisådär en handfull. Några som verkligen känts som vinter och några som verkligen känts som vår, vad är det egentligen?! 

Numera pluggar jag matte (och fortfarande engelska). Kan inte riktigt förstå att det redan är femte veckan på terminen. Bara 15 veckor kvar till sommarlovet! Det kommer gå sjukt fort! Jag har alltid tyckt om och haft lätt för matte, så för mig är detta en ganska skön termin. Bara jag klarade grammatiktentan (engelska) i fredags så blir resten av terminen ännu skönare!

I helgen som var träffade jag syrran som jag inte sett på länge och hennes pojkvän som jag inte sett på ännu längre. Kul! Blir säkert inte förräns till sommarn igen nu. Hon bor ju så långt bort!

För två veckor sen snart var jag på minisemester till Bergen! Trevligt värre, Träffade en alldeles färsk liten Julia (och hennes föräldrar Gro och Joakim förstås). Hon var så himla liten o söt! (Såklart!) Huvudsyftet med resan var dock att umgås med min kära vän Madeleine. Och det gjorde jag! En riktigt lyxweekend hade vi. Soft.

I helgen kommer Catrin hit till mig i Karlstad. Är alltid lika roligt att ha besök "hemifrån"!

Well, livet leker! (Förutom att jag ramlade av cykeln i måndags och numera har skrapsår på hakan, händer och knät... Typiskt!)

Jim och Sofia på Prison Island, Tanzania

134573-3