Stockholm




                                 Du har satt ditt liv på spel för min skuld

Snurrigt

Det snurrar i mitt huvud! Jag har alldeles för mycket att tänka på just nu!


Har haft vfu i en femma förra veckan och denna. Men har vart o vickat på två olika fritidsavdelningar + mitt gruppboende också. Och imorrn ska jag vicka i en fyra och sen på torsdag och fredag i min femma. När man har vfu har man egentligen mer än fullt upp bara med det. Finns ju ett antal uppgifter att göra + att huvudet är ganska fullt av tankar när man observerar och analyserar lärares arbetssätt och elevers beteende hela dagarna. Förutom detta har jag flera stora engelskauppgifter tills på fredag och lördag då jag ska ha engelskalektioner i Karlstad. Ska bl.a. göra en poster med mina keywords till en roman. Läste iaf ut boken igår, har kämpat rätt bra med den förra hela veckan. Sen ska jag även presentera en barnbok och en lektionsplanering om fonetik. Förutom detta så ska jag läsa en annan av mina kursböcker som jag ska göra ett arbete på nästa vecka. Dessutom skulle man visst skicka in senast imorrn en första skiss på vad jag ska skriva om i mitt fördjupningsarbete... Men hallå, det ska ju inte skrivas förrän om 2 veckor, så det har jag inte ens hunnit börja tänka på än. (Förräns nu!!!) Fan också. Måste skicka in det idag dessutom för imorrn fyller min mormor 75 år så då ska jag vara hos henne hela kvällen.


Förutom allt som har med skolan att göra så försöker jag vara en trevlig flickvän och sköta om ett stort hus, träffa lite kompisar, äta, handla osv...


Måste boka tågbiljetter och läsa en del inför nästa helg också, då jag ska till Stockholm på konferens med LR.


Och sen veckan efter det...då ska jag skriva min uppsats. Undrar om jag ska åka hem.Vet inte om jag vågar det för det finns en viss risk att jag blir påhoppad med jobb då. Fast samtidigt vill jag ju väldigt gärna det... Men veckan efter igen har jag redan tackat nej till allt jobb... har lite drömmar om att komma iväg på lite semester då. London hade vart nice. Men vi får väl se hur det blir med allt. EN SAK I TAGET.


Och nej, jag ska inte få magsår igen.